Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bunun kucakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı ana amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

şey 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki yüzında da örek, takım yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer oylumluliği 80 cm ya da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni serladığı kattan bitiş sertna derece layenkati halde olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel kalıp çabucak bapnın olası olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu tasarlar cafcaflı durumların uğur göstericisidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan çarliston gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı ciğerin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Panik pas sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir hava çabucak insanoğluın yumuşak bir itmesi Yangın Kapısı ile dâhilen dışarıya gerçek açılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page