Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik grup ile elan kesif kullanım esenlanabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan çevre akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Akdeniz sahilsında, Gazze Şeridi'nin ortalama 28 kilometre güneybatısında yan meydan Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr mülkiyet Belah'tan kafalayıp Han Yunus'tan geçerek Genlik'a denli uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve kestirmece bir kilometre genişliğinde bir kayran. Ekincilik arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına rağmen halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lakırtııyor.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedi durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek Yangın Kapısı yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin taharri geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page