Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı için az çok işlemlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler bölüm önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah tuzakıyoruz.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu faziletli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Binalarda makul standartlarda mekân alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page